De herfst komt eraan. Bereid je voor….!

Maak nu kans op een gratis combipakket van 2 producten van Alka®; de verwarmende en ontzurende Alka® Thee en must have Alka® Crème.

Stimuleer je lichaam om zure afvalstoffen af te voeren voor een verbeterde weerstand

En dat kan al door het drinken van een kop Alka® Thee! Een zakje Alka® Thee is gevuld met 52 krachtige kruiden, allemaal zorgvuldig gekozen met een heel belangrijk doel: zure afvalstoffen op de meest effectieve manier afvoeren.?

Dit moet je altijd doen na het handen wassen…

Je handen vaker, grondiger en langer wassen blijft erg belangrijk. Het intensieve handen wassen leidt er wel toe dat de huid vaak uitdroogt en verzuurt. En juist een te zure huid maakt je handen weer kwetsbaar. ?Alka® Crème ontzuurt de huid en ondersteunt zo de natuurlijke afweerfunctie. Daarbij beschermt een mix van hoogwaardige oliën je handen tegen uitdroging en maakt de huid weer soepel en zacht.? Laat je huid ademen, ook bij koud en guur weer!

Meedoen? maak een profiel aan en maak kans op 1 van de 3 pakketten van Alka.

mail en win aka herfst 2020 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.