Compeed: Happy Feet

De blaarpleister zit als een tweede huid en helpt zelfs bij de actiefste sessie tegen pijn, wrijving en ontstekingen. Wij geven ze gratis weg, doe mee en win!

Je beste tijd, de mooiste route en: een blaar. Nieuwe schoenen, net wat intensiever getraind of de verkeerde sokken – wat de oorzaak ook is, 25% van de mensen krijgt last van blaren. Sporters vooral bij het hardlopen en dan vooral op de hiel.

In de helft van de gevallen plakken we er een gewone pleister op, dan gaat het wel weer even. Hoewel… Daarom introduceert Compeed Blarenpleister Sport Hiel, speciaal ontwikkeld voor momenten waarop de voeten intensief gebruikt worden. Wrijving en druk bij de hiel zijn vaak de boosdoeners en dat is precies waar de ergonomisch gevormde pleister zorgt voor directe verlichting en de speciale structuur voor 20% extra demping.

De blaarpleister zit als een tweede huid en helpt zelfs bij de actiefste sessie tegen pijn, wrijving en ontstekingen. De actieve gel hydrocolloïde zorgt dat de wond sneller herstelt, terwijl jij door sport.

Zonder pijn verder

De meeste sporters kennen het wel. Dat schurende gevoel. Je weet het meteen: daar komt een blaar. Pleister erop en gaan, denkt maar liefst 50%. En dat terwijl je daar eigenlijk niets aan hebt. Sterker nog, pleisters verschuiven, schuren en kunnen bacteriën vrij spel geven, waardoor de kans op een infectie vergroot.

We zijn dan ook niet te spreken over het gebruik van reguliere pleisters bij blaren: in 78% van de gevallen laat de pleister los, 74% geeft aan dat de pijn niet vermindert en 67% dat het gebruik de wond niet heelt. Het loont dus de moeite om een speciale blarenpleister te gebruiken. En omdat de ene blaar de andere niet is, introduceert Compeed Blarenpleister Sport Hiel.

Deze innovatie is speciaal ontwikkeld voor intensief sporten. Hoge impact, veel wrijving: de pleister verschuift niet en dempt 20% meer dan andere blarenpleisters. Zo kun jij zonder pijn verder.

Optimale condities

Compeed is gespecialiseerd in de behandeling van blaren en zorgt voor de optimale condities voor een snelle genezing. Door het unieke ontwerp wordt een blijvend hygiënische omgeving gecreëerd: vuil en bacteriën komen er niet in, wrijving wordt voorkomen en de blaar beschermd met een zacht kussentje. Dat voorkomt pijn, ook als je doorloopt, rent of springt.

De actieve gel hydrocolloïde verzorgt zonder aan de blaar vast te plakken, waardoor de wond gezond kan genezen zonder een litteken te vormen. Compeed Blarenpleister Sport Hiel vermindert de druk aanzienlijk en laat je huid ademen: bij een blaar wil je niets anders meer!

Een blarenpleister gebruiken om een sportblaar te voorkomen kan ook, plak ‘m dan op de plek waar je druk of schuring voelt – bij sporten is dat voornamelijk de hiel – en bescherm je voet tijdens je volgende recordpoging, marathon of bootcampsessie.

Prijs & verkrijgbaarheid

De blarenpleisters van Compeed zijn verkrijgbaar bij drogisterij en apotheek en in diverse webshops. Voor tijdens het sporten is er Compeed Blarenpleister Sport Hiel, € 6,89 per vijf stuks. Om je voeten te beschermen in hoge hakken kies je de onlangs geïntroduceerde Compeed Blarenpleister Hoge Hakken, € 6,79 per vijf stuks.

Over Compeed & HRA Pharma

Compeed is onderdeel van HRA Pharma. Dit Europese farmaceutische bedrijf ontwikkelt medicijnen, apparaten en services voor niches in de gezondheidszorg en maakt ze beschikbaar voor artsen, patiënten en consumenten wereldwijd. HRA Pharma vindt innovatieve oplossingen en gebruikt maatschappelijk bewuste programma’s om gezond management van medicijnen en aandoeningen te promoten.

Het hoofdkantoor zit in Parijs en met dochterondernemingen in verschillende Europese landen heeft HRA Pharma een sterk netwerk van onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie in meer dan 80 landen. Zie ook www.compeed.nl en www.hra-pharma.com.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.