App voor tijdig innemen medicijnen

App voor tijdig innemen medicijnen Vergeet je regelmatig je medicijnen op tijd in te nemen? Download dan de gratis MedApp om je op tijd te waarschuwen! Deze app kan ook direct nieuwe medicijnen bestellen bij je eigen apotheek en geeft informatie uit de bijsluiters van medicijnen weer. Een mooi voorbeeld van hoe moderne technieken kunnen worden ingezet om onze gezondheid zo optimaal mogelijk te houden.

Door onjuist gebruik van medicijnen kan een therapie minder werkzaam worden. Voor veel mensen is het soms nog een hele klus om op het juiste moment de juiste medicijnen in te nemen. Vooral wanneer je niet gewend bent aan medicijnen innemen of wanneer je verschillende soorten, verdeeld over de dag, moet innemen, biedt de MedApp een handige oplossing. Deze app is niet alleen een wekker die je waarschuwt dat het tijd is voor je medicijnen, maar houdt ook nauwgezet je persoonlijke medicijnhistorie bij. Je kunt dus gemakkelijk even terugkijken wanneer je met een bepaald medicijn begonnen bent en zo werkt de app dus in feite als jouw eigen persoonlijke gezondheidsdossier. Met name patiënten die leiden aan een chronische aandoening, zoals diabetes, hypertensie of ADHD, is het van belang dat de medicijnen correct worden ingenomen. Soms vergeten mensen hun medicijnen wel eens in te nemen, maar andersom kun je ook worden geconfronteerd met de gedachte dat je het wellicht vergeten bent, terwijl dat juist niet het geval is. Gebruik je de app op de juiste manier, dan weet je altijd precies hoe het zit. Er worden nog regelmatig nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd. In de toekomst zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om via de MedApp instructievideo’s voor het gebruik van bepaalde medicijnen te bekijken. Ook kunnen mantelzorgers straks meekijken met de gegevens in de app. Uitgebreide informatie over de MedApp is op www.medapp.nu te vinden.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.