4 manieren om jullie relatie spannender te maken

Jullie zijn al even samen, houden van elkaar, maar die spanning begint na een tijd toch een beetje af te nemen.

Onderhand woon je misschien samen, zijn jullie al getrouwd, rennen er al kinderen door het huis en daar bovenop zijn jullie beiden ook nog eens druk. Het voegt niet veel spanning toe aan de relatie, maar wat doet dat dan wel en hoe kunnen jullie hier samen gebruik van maken?

Date night

Om de één of andere reden stoppen veel koppels na een tijdje met vaste date nights terwijl je in het begin van je relatie juist het liefst meerdere keren per week afspreekt. Deze date nights zorgen er juist  voor dat jullie samen iets doen in een nieuwe omgeving wat zorgt voor afwisseling en spanning; je ontdekt samen iets nieuws. Vergeet daarom niet regelmatig nog met elkaar een date night in te plannen en je extra mooi aan te kleden voor een avondje weg. 

Verrassing!

Het klinkt misschien voor de hand liggend maar wanneer heb je je partner voor het laatst echt verrast met iets leuks of iets aparts? Kook een keer iets wat toch wat extra moeite kost en steek wat kaarsen aan bij het eten. Verras je partner met een lief berichtje terwijl hij of zij op werk zit. Of misschien wel een dagje naar een museum of minigolfen? Zolang je partner blij verrast is en zich speciaal voelt doe je het helemaal goed! 

Iets erbij 

De tip die je vaker voorbij ziet komen is het toevoegen van een sex speeltje in bed. Dat deze tip vaker terugkomt is met een goede reden want dit brengt ook echt spanning terug in de relatie. Ook heeft het vaak een positieve invloed op hoe vaak en hoelang koppels samen in bed blijven. Wel is het van belang dat je samen met je partner bespreekt wat voor jullie iets is om uit te proberen en wat jullie misschien liever (nog even) niet proberen. Dit kan gemakkelijk vanuit de privacy van je eigen woning door het aanbod en de tips van een online sexshop. Zo kan je samen kijken naar wat er allemaal te vinden is op het gebied van extra’s voor in bed en dit rustig in een vertrouwde setting bespreken en uitproberen. 

Wat zeg je?

Hierop aansluitend is het belangrijk om met elkaar te blijven praten. Niet alleen over hoe je dag was maar ook over serieuze onderwerpen zoals bijvoorbeeld je dromen, verwachtingen en emoties. Hoe cliché het soms ook klinkt en lastig het soms ook kan zijn, dit is een belangrijk deel van het gezond en spannend houden van jullie relatie. Kies ervoor om eens ’s avonds onder het genot van een kop thee of een glas wijn samen op de bank te praten. Zet muziek aan en steek wat kaarsen aan, zo maak je de setting warm en vertrouwd voor jullie beiden.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.