Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Yoga in concert, een unieke yogales met live muziek van Iris Kroes. Gitarist en yogi Jan Kuiper brengt zijn grootste passies bij elkaar.

Op zondag 30 april (11.00 uur!) wordt het toneel van de Stadsschouwburg Velsen omgetoverd tot een unieke yogaschool, waar gitarist Jan Kuiper, bekend van onder meer The Five Great Guitars, les zal geven, begeleid door live muziek van Iris Kroes (winnares The Voice of Holland). Ga liggen, zitten, adem in, adem uit en ontspan. Muziek, meditatie, ademhalingsoefeningen en yogahoudingen komen samen in dit ongeëvenaarde concert.
U mag achterover leunen en luisteren of meedoen op uw eigen yogamat.

Gitarist wordt yogi

Topgitarist en yogi Jan Kuiper speelde al vele malen met zijn Five Great Guitars in Velsen en reisde de afgelopen veertig jaar de hele wereld over als jazzgitarist. In 1999 ontdekte hij de yoga en volgde lessen bij alle grote meesters van deze tijd. Daarna heeft hij gezocht naar een manier om zijn twee grootste passies bij elkaar te brengen. Dat is ‘Yoga in Concert’ geworden, dat hij ontwikkelde met docente Yvonne de Hoop: yoga én live muziek. Naar IJmuiden nemen zij niemand minder dan zangeres en harpiste Iris Kroes mee die de les zal begeleiden met haar prachtige muziek. Deze bijzondere yogales is geschikt voor alle niveaus, ook beginners zijn van harte welkom. Graag zelf meenemen: een yogamat en eventueel een meditatiekussen. Losse kleding (t-shirt en joggingbroek) wordt aanbevolen.

Prijs: €15,-  incl. pauzedrankje en garderobe.
Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789.

Foto: Saskia van Osnabrugge
Deel dit bericht op

Lees ook

» Win een maand lang Personal Training bij PT Raak
» Afvallen zonder te sporten: werkt het?
» Waarom stilzitten je niet gelukkig maakt
» Shockwave bij hielspoor klachten helpt!
» De fun van trainen
Redactie

12-04-2017 om 11:35

Tags: , , ,


Reageren op dit artikel