Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stem, gemiddelde: 4,33 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

De Nationale Vrij Van Veggie Food Fair is dé consumentenbeurs op het gebied van Vrij Van en Vega lifestyle! De hoofd thema’s: glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en vegan zullen uitgebreid aan bod komen in speciaal hiervoor ingerichte kookdemonstraties, presentaties en proeverijen. De Nationale Vrij Van Veggie Food fair trekt foodies aan die op zoek zijn naar vega en allergie vrije producten.

De kracht van de beurs

De Vega en Vrij Van leefstijl is een breed onderwerp. Consumenten beperken hun consumptie van vlees en dierlijke producten als gevolg van gezondheidsproblemen en het bewust worden van dierenwelzijn en milieu. Hierdoor zijn zij opzoek naar plantaardige alternatieven zoals noten, zaden, peulvruchten, soja en andere eiwitrijke producten. De Vrij Van categorie (vleesvrij, glutenvrij, lactosevrij …) blijft groeien, aangedreven door een gezonde levensstijl, en de zoektocht naar allergeenvrije opties, evenals ‘natuurlijke’ en gezonde eigenschappen. Deze onderwerpen zien we terug op de beurs.

Interactief

Bezoekers kunnen overal gratis proeven bij de standhouders en bij de kook demonstraties die worden aangeboden. Sprekers en koks geven elke dag doorlopend lezingen en kook sessies voor de bezoekers over vegan/ glutenvrij kookrecepten, vegan voeding en het glutenvrije dieet. Tegen leuke kortingen kun je biologische producten inslaan bij de Ekoplaza stand en de kookdemonstratie van Dr. Schär bijwonen. Daarnaast zal er een Meet and Greet zijn met Lisa Stel van Lisa Goes Vegan en Bart Veldkamp, oud Olympisch schaatser. Samen met foodbloggers en mede organisator Viva Las Vega’s (Veggie World, Utrecht) zal een succesvolle editie worden neergezet. Om dit te vieren, krijgt elke bezoeker na afloop iets lekkers mee naar huis.

Openingstijden:

vrijdag 6 oktober t/m zondag 8 oktober 2017
van 10:00 uur tot 17:00 uur

Online: € 11,00 per persoon
Entree: € 12,50 per persoon
Meer informatie: www.glutenvrijveggie.nl

Mail & win

Wij verloten 5x 2 kaarten t.w.v. € 12,50 per stuk.
Meedoen? Ga naar www.lijfengezondheid.nl/mailenwin en vul je gegevens in

Deel dit bericht op

Lees ook

» Happy Spirit days 2019: grote namen, kleinschalig karakter & unieke locatie
» BioBoer weekend
Redactie

30-08-2017 om 13:01

Tags: , ,


Reageren op dit artikel