Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stem, gemiddelde: 3,60 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Wanneer je zichtbare littekens overhoud aan een ongeluk, een operatie, door huidproblemen zoals acne of waterpokken of een klein ongelukje door vallen of stoten, kan dit vervelende gevolgen hebben voor je uiterlijk. Littekens kunnen zorgen voor gevoelens van onzekerheid.

Gelukkig bestaan er verschillende manieren om littekens minder zichtbaar te maken. Soms kan er met behulp van een operatie verbetering bereikt worden, de plastisch chirurgen van Kliniek Bloemingdael in Haarlem zijn zeer ervaren op dit gebied. Andere opties om het uiterlijk van een litteken te verbeteren zijn: inspuitingen, laserbehandeling, dermabrasie of het gebruik van een littekencrème. Welke behandeling het beste bij jou past, weet je pas na deskundig advies. De resultaten van iedere behandeling verschillen van persoon tot persoon maar een littekencrème voor de cosmetische verzorging van littekens kan altijd gebruikt worden.

Tubes Staudt creme

Staudt littekencrème is ontwikkeld door plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk die hun product na jarenlang onderzoek en veel ervaring in de praktijk voor iedereen beschikbaar wilde maken. Gebruikers van de littekencrème waren zo enthousiast, deze littekencrème mocht niet exclusief voor patiënten verkrijgbaar blijven. De cosmetische resultaten zijn positief en veel mensen ervaren de crème als verzachtend en versoepelend. De crème is verkrijgbaar met of zonder SPF30 en bestaat uit de beste ingrediënten. De crème bestaat onder andere uit de volgende bestandsdelen: Vitamine E, Calendula, Avocado olie, Jojoba olie en honing.

Staudt littekencrème is verkrijgbaar vanaf €29,95 op www.staudt.nl

Deel dit bericht op

Lees ook

» Stuur je mind op vakantie
» Wintertijd, maskertijd…!

» Droge huid, wat doe je eraan
» koele tips voor warme zomer
» Zon en de huid, hoe zit dat nou precies?
Redactie

18-09-2017 om 15:25

Tags: ,


Reageren op dit artikel