Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Guur weer, regen, sneeuw, brrrr! In de winter is ons immuunsysteem minder in staat om alle ziektekiemen af te weren. Veel bewegen (wandelen, fietsen) helpt. Goed eten ook, veel vitamientjes en zo! Vooral in citrusvruchten zoals sinaasappels zit heel veel vitamine C. Wil je nog wat extra’s aan je weerstand doen? Het Nederlandse bedrijf Soundies heeft een nieuw supplement ontwikkeld dat je daarbij helpt. Een supplement dat ook nog eens smakelijk is, want het is verpakt in een lekkere reep met quinoa en vlierbes!

Naast vitamine C bevat de reep Wellmune. Wellmune wordt in de Verenigde Staten verkocht als een voedingssupplement. Er zijn wetenschappelijke testen mee gedaan, die uitwijzen dat mensen zich energieker voelen en minder vaak verkouden zijn als ze elke dag Wellmune gebruiken. Wellmune hebben wij dus in onze reep verwerkt.

Hoe handig is dat! Elke dag een reepje en je geeft je weerstand een extra boost. Ook proberen? Maak kans op een probeerdoosje met 10 overheerlijke Soundies ‘I Feel Good’-repen. Wat moet je doen?

  1. Like de Facebookpagina van Soundies
  2. Like de Facebookpagina van Lijf & Gezondheid

Veel simpeler kunnen we het niet maken! We verloten 10 doosjes.

Met Soundies kom je de winter wel door!

www.soundies.eu

Deel dit bericht op

Lees ook

» Hoe komen we aan valse gegevens?
» Extra vitamines en mineralen
Redactie

10-01-2017 om 16:27

Tags: ,


Reageren op dit artikel