Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Ruim 17 jaar COPD reactivering bij Fysiotherapie Maas

Fysiotherapie Maas heeft al ruim 17 jaar een reactiveringsprogramma voor COPD patiënten. Dit programma wordt elk jaar aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op medisch gebied.

Maar liefst 4 fysiotherapeuten van Fysiotherapie Maas hebben zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de longen. Zij beoordelen middels testen en vragenlijsten hoe uw conditie en kracht zijn bij aanvang en na elke fase van uw reactivering. Zij maken een programma op maat om u weer sterker en energieker te maken.

U krijgt een goede ademhalingstechniek, juiste hoesttechniek en zelfmanagement aangeleerd. Daarna traint u in een groep zowel binnen als buiten met afwisselende activiteiten.

De COPD patiënten die bij Fysiotherapie Maas trainen krijgen weer plezier in bewegen. Ze zijn minder kortademig, kunnen zelfstandiger functioneren en ervaren een betere kwaliteit van leven. Afhankelijk van de mate van COPD pakken deelnemers sportactiviteiten zoals tennis, wandelen, fietsen en fitnessen vaak weer op.

Wilt u ook actiever zijn, een betere ademhaling hebben en een betere kwaliteit van leven ervaren?

Meld u dan nu aan voor een informatiebijeenkomst op woensdag 11 april 11.30uur of vrijdag 13 april 11.00uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. Vooraf aanmelden is gewenst via mail: info@fysiomaas.nl of telefoon: 0255-532211.

Fysiotherapie MaasBij Fysiotherapie Maas c.s. bent u gegarandeerd van de allerbeste zorg voor uw longen!

Deel dit bericht op

Lees ook

» Vrijheid voor de voet!
» Lage rugklachten? Last van stijvigheid?
» Hoog eigen risico
» Mckenzie therapie tegen rugpijn
» Aanvullend verzekeren fysiotherapie?
Redactie

10-04-2018 om 10:38

Tags: ,


Reageren op dit artikel