Nick van Ruiten

Gábor Lenkei

place
place   
Profielfoto van Nick van Ruiten

Get in touch!

Dr. Gábor Lenkei behaalde in 1986 cum laude diploma in geneeskunde en specialiseerde zich in het bereiken van een hogere gezondheid en levenskwaliteit. Na zes jaar in het vak moest hij erkennen dat datgene wat wij vandaag gezondheidszorg noemen, niets te maken heeft met echte gezondheid.
Hij begon zijn aandacht te richten op echte mogelijkheden om onze gezondheid te beschermen en te herstellen.
Zodoende specialiseerde hij zich in het bereiken van een hogere gezondheid en levenskwaliteit.

Geschreven door Nick van Ruiten:

Uiterlijk

Weg die vervelende puistjes

Zichtbaar van buiten; oorzaak zit van binnen! Hoeveel mensen, jong of oud, maken uitslag en puistjes het leven zuur? Hoeveel nieuwe cosmetische wondermiddeltjes, die allemaal een betoverend resultaat beloven, verschijnen er niet op de markt? Hoeveel werden in de loop der tijd ontmaskerd, als zijnde teleurstellend en puur bedrog? Kwalitatieve cosmetica kunnen hun nut hebben en helpen, ook accuraat gekozen dermatologische behandelingen kunnen dat. Maar we mogen niet vergeten, dat we op hetzelfde ogenblik ook de oorzaak van binnen moeten aanpakken.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.