Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Boodschappen doen is tegenwoordig geen kwestie meer van overvolle winkels op zaterdag, lege schappen aan het eind van de dag of drukke rijen bij de kassa. Online boodschappen doen is makkelijker dan ooit en het productaanbod wordt steeds beter. Zo hebben we sinds kort Ecomarkt.nl ontdekt. Een online supermarkt met een heel groot verantwoord, gezond en biologisch aanbod. Ideaal voor wie geen biowinkel om de hoek heeft!

Ecomarkt.nl voert meer dan 7000 biologische producten en je kunt er dus met gemak al je boodschappen doen. Extra interessant aan de winkel is dat ze ook specifieke pagina’s hebben ingericht voor allerlei voedingswijzen. “We hebben sinds kort een vernieuwde webshop en daar wilden we heel graag deze speciale pagina’s in hebben. We hebben bijvoorbeeld een pagina voor iedereen die glutenvrij wilt eten, voor mensen die geen suiker of zout willen eten en er is ook een pagina voor vegetariërs en veganisten. Je ziet gewoon dat steeds meer mensen bewuste keuzes maken over wat ze kopen en over wat ze eten. Dat betekent in veel winkels wel dat je goed moet zoeken naar producten die passen bij jouw levensstijl. Die zoektocht willen we zo gemakkelijk mogelijk maken met deze pagina’s. De producten die je daarop ziet kun je “veilig” kopen. Zo vind je met elk dieet gemakkelijk en snel precies de producten die jij wilt.” aldus Ecomarkt.nl.

Extra fijn is het vast-laag assortiment, waarin Ecomarkt.nl een aantal producten standaard voor een heel scherpe, lage prijs aanbiedt. Hier koop je dus heerlijke basisproducten als edelgistvlokken, appelazijn, kokosbloesemsuiker of amandelmeel altijd voordelig!

Naast dit mooie assortiment aan biologische producten biedt Ecomarkt.nl inspiratie via lekkere recepten. Ze maken deze recepten met behulp van een aantal bloggers. “Er bestaat online een enorme scene van foodies, foodbloggers en fitgirls. Dit zijn mensen die we zelf graag volgen op social media, dus was het een logische keuze om met een aantal van hen samen te werken.” aldus Ecomarkt.nl. Via de nieuwsbrief krijg je wekelijks een recept in je mailbox. Meestal zijn dit bekende gerechten, maar dan met een twist waardoor het veel voedzamer of gezonder is.

Als Lijf & gezondheid-lezer krijg je bij Ecomarkt.nl nu 10% korting op je bestelling! Hoe? Vul de code LEKKER in tijdens het bestelproces en geniet van deze heerlijke korting!

Deel dit bericht op

Lees ook

» Begin 2017 met een gezond weekmenu!
» Melk goed voor elk?
» Zo veelzijdig is de citroen!
» Nationale (on)gezondheids test op tv
» Guanabana, verborgen fruit dat kanker zou bestrijden
Redactie

13-03-2017 om 16:01

Tags: , , ,


Reageren op dit artikel