Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stem, gemiddelde: 4,33 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Snel en doeltreffend je rugpijn de baas

Rug-, en nekpijn zijn veel voorkomende klachten. Mensen ondervinden hierdoor vaak veel hinder in het dagelijks functioneren; pijnklachten met bukken en/of tillen, niet lang kunnen zitten achter de computer of in de auto, niet lang kunnen staan of geen wandeling meer kunnen maken, niet kunnen sporten, verstoorde nachtrust of soms volledig verzuim op het werk….

Hoewel de klachten zeer divers en heftig kunnen zijn, hoeft de oorzaak van de klachten niet altijd ernstig te zijn. Andersom hoeft een medische diagnose vastgesteld door een specialist, niet te betekenen dat uw symptomen niet beïnvloedbaar zijn. In veel gevallen nemen de klachten vanzelf weer af en verdwijnen ook weer volledig. Wanneer dit echter niet het geval is kan interventie door de Mechanisch Consulent een oplossing bieden.

Wat is de oorzaak van mijn pijnklachten ? Wat kan ik er zelf aan doen om mijn klachten te doen verminderen ? en hoe voorkom ik dat mijn klachten niet elke keer terugkomen?
Drie belangrijke vragen die in het geval van rug-, en nekpijnklachten vaak onvoldoende beantwoord worden

Hoe werkt de Mechanisch Consulent?

Na het afnemen van een uitgebreide anamnese en het uitvoeren van een uitvoerig mechanisch onderzoek, is er in de meeste gevallen na het eerste consult al een duidelijke werkdiagnose vast te stellen. Deze werkdiagnose is belangrijk om vervolgens een cliënt specifiek behandelplan op te kunnen stellen. Inzicht verkrijgen in de oorzaak, motivatie van de cliënt en adviezen betreffende preventie zijn de belangrijkste pijlers binnen het M.D.T.- concept. Het zijn deze aspecten waarmee de Mechanische Diagnose en Therapie (McKenzie-concept), wereldwijd een van de meest effectieve behandelmethodes voor rug en nekklachten is gebleken.

Nieuwsgierig of de McKenzie-Methode iets voor u zou kunnen betekenen?

Beck BackBel gerust en maak een afspraak met Herald Beck, Mechanisch Consulent (Manueel / McKenzie). Volledige dan wel gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende ziektekosten verzekering.

 

 

Locaties:
Beck Back, rugpijn management, Oude Parklaan 111, Castricum. (06-53791365)
info@beckback.nl
www.beckback.nl

Fysio Driehuis, Schaepmanlaan 10, Driehuis (0255-516367)
info@fysiodriehuis.nl
www.fysiodriehuis.nl

Deel dit bericht op

Lees ook

» Krachttraining noodzaak voor mooi, strak figuur
» Actief op vakantie? Kies voor een fietsvakantie!
» Yoga, kracht en ontspanning
» Lifestyle Carlos Lens
» Carlos Lens en Lijf & Gezondheid
Redactie

22-03-2018 om 16:38

Tags: , , ,


Reageren op dit artikel