Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

Lijf & Gezondheid sponsor Heliolympics

Regio – Op 2 augustus heeft Lijf & Gezondheid, onderdeel van weekblad de Jutter/de Hofgeest, het sponsorcontract getekend met Heliomare voor de sponsoring van de Heliolympics 2016. De Heliolympics is een paralympisch evenement dat sporten onder mensen met een beperking bevordert en integratie van aangepast sporten in de samenleving verbetert. Met deze ondertekening is Lijf & Gezondheid officieel sponsor van de Heliolympics. Frits Raadsheer van Lijf & Gezondheid: ,,Een sponsoring en een samenwerking als bijdrage voor een mooi evenement met mooie mensen.”

Steun

Naast de steun van verschillende Nederlandse (paralympische) sporthelden, sponsoren en ambassadeurs, waaronder Gerard Kemkers en Peter Heerschop, is Heliomare bijzonder vereerd met de steun van Lijf & Gezondheid. Cees Raaijmakers, voorzitter Raad van Bestuur Heliomare: ,,Door deze gift kunnen mensen met een beperking ervaren wat sport en bewegen doet met de gezondheid, leefstijl en vooral hoeveel plezier het geeft om samen te sporten. Dit is een enorme stimulans.” De samenwerking tussen Heliomare en Lijf & Gezondheid is niet meer dan logisch. Beiden hebben onder andere als doelstelling mensen te helpen of te informeren over de mogelijkheden het leven aangenamer te maken. Dat kan door het verstrekken van onafhankelijke eerlijke informatie over sporten, voeding en zorg of zoals Heliomare die de daad bij het woord voegt.

Gouden belevenis

De Heliolympics vindt plaats op diverse locaties in Noord-Holland van 22 september tot en met 6 oktober. Het evenement staat in het teken van overwinningen, teamspirit en het verleggen van grenzen. Tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking hebben de mogelijkheid om op een inspirerende manier diverse sporten te ontdekken, zoals boccia, boogschieten, tennis, klimmen, blokarten en atletiek. Met de steun van Lijf & Gezondheid kunnen diverse onderdelen van de Heliolympics gefinancierd worden.

Ook ervaren welke sporten passen bij alle wensen en mogelijkheden? Opgeven voor een of meerdere activiteiten kan via www.heliolympics.nl

Deel dit bericht op
Redactie

24-08-2016 om 15:47


Reageren op dit artikel