Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

Knoflook Cashew Spread

200 gram (biologische) ongebrande cashewnoten

50 ml water

40 gram edelgistvlokken

2 teentjes knoflook, gepeld

2 eetlepels citroensap

1 eetlepel appelcider azijn

1eetlepel mosterd

zeezout en peper naar smaak

Week de cashewnoten ongeveer 20 minuten in water. Spoel af en doe in de Bianco blender samen

met de andere ingrediënten. Druk een paar maal op de Pulse knop en kies vervolgens het programma

“nuts”. Als je het heel glad wilt hebben kun je dit nog een keer herhalen. Doe het mengsel in een

glazen pot met deksel en laat even opstijven in de koelkast. 5. Serveer met rauwkost of op een

cracker waar je anders zachte kaas op zou smeren. Op dit basisrecept kun je heerlijk variëren door

bij voorbeeld verse kruiden als bieslook of peterselie toe te voegen. Ook kun je kiezen voor pittig door

1/4 theelepel cayennepeper toe te voegen.

Bron recept: www.eetgoedvoeljegoed.com

www.greenyourself.nl

Deel dit bericht op

Lees ook

» De gezondheidsvoordelen van citroen
» Groene quinoaburgers
» Herfstraapjespuree met pastinaak en paddestoelen
» Pannenkoeken met boerenkool, paddestoelen en kaas
» Smoothie Workshop
Redactie

26-05-2016 om 15:21

Tags:


Reageren op dit artikel