Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stem, gemiddelde: 4,89 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Insecten eten is goed voor je gezondheid

Insecten zijn rijk aan o.a. duurzame eiwitten, bevatten veel vitamines (o.a. vitamine A, B2, C en D), mineralen zoals ijzer, zink, magnesium, potasium, calcium en goede vetten. Daarnaast zijn ze licht verteerbaar en laag in het aantal calorieën.

Hoe smaken insecten? De kwekers gebruiken minder waardevolle grondstoffen van onze planeet: Minder water, voer & landbouwgrond. De beestjes zitten vol met essentiële voedingsstoffen. Voeding en smaak zoals de natuur het bedoeld heeft, compleet, ongeraffineerd, zonder toevoegingen en niets van de natuurlijke smaak en voedingsstoffen is weggenomen. Er wordt gezegd dat de beestjes smaken naar nootjes, insecten smaken naar insecten! Smaken verschillen, dit geld ook voor insecten, je vindt ze lekker of niet.

Allergie?

Ben jij allergisch of gevoelig voor geleedpotigen zoals b.v. garnalen, kreeft, krab etc. dan waarschuwen wij je uit voorzorg. Insecten behoren tot de geleedpotigen, de allergie opwekkende eiwitten lijken sterk op elkaar.

Win een pakket met Biologische pannenkoekenmix, Sport- Energie-Proteïne repen mét krekelmeel, een zakje gekruide krekels met Green Curry smaak en meelwormen met Lime- en Koriandersmaak en pasta. De repen zijn perfect als tussendoortje, ideaal voor, tijdens of na het sporten, lekkere gezonde snacks en proteïnepannenkoekjes met krekelmeel en de pasta zijn goed voor je lichaam en de aarde! Bestellen kan via www.goodbugfood.nl

We mogen 3 x een pakket verloten! Ga naar lijfengezondheid.nl/mailenwin en vul hier je gegevens in.

MAIL & WIN een GOODBUGFOOD-pakket t.w.v. € 25,00 met heerlijke duurzame gezonde proteïne.

Deel dit bericht op

Lees ook

» Gevulde witlof schelpen
» Zuurkool en banaan
» Het geheim van gezond ouder worden
» Opgeblazen buik? 25 makkelijke tips om eens mee te beginnen
» Een eigen moestuin: biologisch, vers en lekker
Redactie

15-03-2017 om 16:13

Tags:


Reageren op dit artikel