Informatie

Informatie

Lijf & Gezondheid is een initiatief van Spaarne PERS B.V.

Naast deze website geven wij 4 keer per jaar in onze 120.000 huis aan huisbladen een special uit over Lijf & Gezondheid.

Het doel is om u als lezer goede en onafhankelijke informatie te geven, ondersteund door vele gespecialiseerde schrijvers, over hoe u gezonder kunt leven. We richten ons hierbij op de volgende vijf hoofdzaken: Bewegen, Medisch & Zorg, Psyche, Uiterlijk en Voeding.

Wilt u weten wie u van ons team kunt benaderen voor verdere vragen? Bekijk dan onze team pagina.

Uitgever

Spaarne PERS B.V.
Zeeweg 189-191, 1971 HB IJmuiden
Telefoon 0255-533900
redactie@lijfengezondheid.nl
KvK 34265164

Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden

De centrale administratie m.b.t. onze advertenties wordt verzorgd door:
O.K. Kranten Administratie B.V.
service@krantenadministratie.nl
Visserstraat 10
1431 GJ Aalsmeer
Telefoon 0297-341900

Hieronder vindt u onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34265164:
Algemene Voorwaarden Spaarne PERS B.V.

Copyright

Overname, kopiëren of hergebruik van de digitale teksten en elementen/foto’s op de betreffende pagina’s van de site Lijf & Gezondheid zijn niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Uitgever: Spaarne PERS B.V.

Disclaimer

Lijf & Gezondheid besteed continue zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op onze site.
Informatie die op de site wordt gepubliceerd kan onvolledig zijn of onjuistheden bevatten. Lijf & Gezondheid is derhalve niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen indien informatie op de site onvolledig is of onjuistheden bevatten.
Lijf & Gezondheid is niet verantwoordelijk voor de geplaatste reacties van lezers, en behoud zich het recht om geplaatste reacties achteraf te verwijderen of niet te accepteren.

Privacy

Lijf & Gezondheid zal de geregistreerde gegevens opslaan met inachtneming van de geldende privacyregelgeving en de gegevens alleen gebruiken voor eigen marketingdoeleinden. Indien u dit niet op prijs stelt, kunt u dit doorgeven aan service@lijfengezondheid.nl.

Deel dit bericht op