Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (20 stem, gemiddelde: 4,40 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Om in de hemel te komen moet je soms even door de pijn heen bijten…

Wie is er nou zo gek om op een spijkermatje te gaan liggen voor het slapen? De meeste mensen verklaren je voor gek! Toch ga ik de uitdaging aan en test de Flowee een maand lang.

Dag 1

Na een warme douche lig ik op bed, met mijn blote huid over de Flowee gedrappeerd en durf mezelf niet te bewegen. Wat een hel! Toch verschuif ik iets, want de pijn is zo heftig en denk dat ik toch niet helemaal goed lig. Oops, had ik maar niet ‘verschoven’, het voelt alsof het gaat bloeden (doorbloeden). Ik kijk op de klok, zucht en besluit het bijgeleverde lavendelkussentje op mijn ogen te leggen en Transcendente Meditatie te doen.
Om van de Flowee af te komen zet ik mezelf schrap, om zo met armen en benen in één ‘zwiepzwaai’ verlost te zijn. Poeh, dit was een ervaring zeg, in mijn optiek heeft het meer weg van een martelwerktuig dan van een relaxmat.

Dag 2

Vandaag besluit ik in één keer te gaan liggen en mezelf niet meer te verroeren. Het spijkerkussen ligt in mijn nek, fijn met mijn benen omhoog. Adem in adem uit, relax.  Het is al minder pijnlijk dan gisteravond, maar even goed spannend om te voelen wat er daadwerkelijk gebeurd. Prikkels, tintels, hete sensaties bij mijn onderrug en billen. Ondertussen app ik mijn collega Veroni een foto, ze wenst mij veel succes…
De tijd ging snel en de napijn trok in vijf minuten weg.

Dag 3

23:00 uur ik lig! Helemaal geen pijn is te optimistisch, maar ik voel zeker de helft minder dan de eerste twee dagen en viel zelfs bijna in slaap. Het voelt verkwikkend.

Dag 4 t/m 30

Wat ging de tijd snel. Eraf was nog wel pijnlijk, daarna heb ik geslapen als een baby.
Eerlijk gezegd wil ik niet meer zonder de Flowee, het is echt een hele fijne ‘tool’ om het lichaam te ondersteunen in ontspanning, diepere slaap, spierontspanning, een fijn gevoel.

Flowee

Meer info?
www.flowee.nl

Daniëlle van Leeuwen
Lijf & gezondheid

FLOWEE

Mail & win een Flowee Pijn-is-fijn Relax pakket
Wij mogen drie keer een Flowee Pijn-is-fijn Relax pakket verloten t.w.v. € 80,00. Hierin zit: 1x Flowee mat, 1x nekkussen en een oogkussen.

(Klik op het plaatje hierboven om naar de mail & win pagina te gaan)

Naam fotograaf: Maybelline Laporte
Deel dit bericht op

Lees ook

» Vrij van Veggie Food Fair
» Maak kennis met BUBBLES Natural Bodycare for Kids
» Ontzuur uw lichaam
» Alka® Crème
» Win een SUMSUM verwenpakket!
Redactie

10-05-2017 om 12:00

Tags: ,


Reageren op dit artikel