Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

Irene Lelieveld is een vaste schrijfster voor Lijf & Gezondheid en zij richt zich met name op de invloeden van voeding op het uiterlijk. Als (auto) kinesiologische voedingstherapeut en auteur van zeven boeken gaf ze in januari een lezing en deze was zeer informatief. Een aantal van haar artikelen en meer informatie over Irene zijn te vinden op www.lijfengezondheid.nl.

In deze uitgave valt onder andere van alles te lezen over Botox, de oorsprong van plastische chirurgie en over wat rimpels vertellen. De één wil de rimpels wegwerken met voeding, de ander met Botox of plastische chirurgie, maar er zijn ook mensen die rimpels mooi vinden omdat ze iets vertellen over jezelf.

Mijn rimpels vertellen mij in eerste instantie dat ik ouder wordt, mijn buikje dat ik moet afvallen en mijn haar vertelt mij dat het grijzer gaat worden en dat gaat allemaal helemaal automatisch. Ik hoef er niets voor te doen, maar dit zijn nou nét de dingen die van mij niet automatisch hoeven te gaan, dus enige actie wordt wel van mij verwacht.

Aan experts die kunnen adviseren geen gebrek, want de relaties die inmiddels aan Lijf & Gezondheid verbonden zijn, zijn van alle markten thuis. Stuk voor stuk zijn het leuke mensen die erg gedreven zijn, veel weten en in mijn ogen behoren tot de top.

Een aantal van deze deskundigen beantwoorden vragen via de site. Kijk bij specialisten, te vinden onderaan de homepage.

Veel leesplezier!

Frits Raadsheer

 

 

Deel dit bericht op

Lees ook

» Gezondere leefstijl
» Carlos Lens smoothies
» Afvallen met Ralph Moorman
» Lifestyle Carlos Lens
» Verlanglijstje: buikspieren!
Redactie

06-03-2015 om 14:48

Tags: , , ,


Reageren op dit artikel