Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Heeft jouw huid nu na de zon, zee en warmte ook behoefte aan een giga vochtboost én extra voeding?

Een masker biedt dé oplossing en ik heb een DIY voor je uit je eigen keuken. Wat je smeert moet je ook kunnen eten is mijn motto dus dat komt hierbij perfect van pas. Lijnzaad is zeer voedzaam in de gezonde vetten en is ook zeer vochtregulerend. Komkommer erbij geeft de huid mineralen en vitamines en een heerlijke frisse touch.

Lijnzaad (gebroken) 2 el in een kommetje met kokend water doen en deze voor minimaal 4 uur laten staan. Als je ziet dat het een gelei achtige substantie is geworden is het klaar voor gebruik. Doe een stuk komkommer van 3 cm in de blender of staafmixer en doe dit door de lijnzaadgelei. Even doorroeren en dan op je gezicht en hals aanbrengen met je handen. Laat dit voor minimaal 20 minuten inwerken terwijl jij even rust neemt. Neem het masker af met natte lauwwarme washandjes of gastendoek en voorzie je huid hierna van een puur natuur biologisch huidverzorgingsproduct.

Groene groet,

Danielle Ooteman

www.studionatuurzuiver.nl

Studio Natuurzuiver is uniek in haar kennis over 100% natuurlijke biologische huidverzorging, voeding en leefstijl. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt!

Deel dit bericht op

Lees ook

» Leven op steeds grotere voet
» Droge huid, wat doe je eraan
» Laserbehandeling
» Injectables? Maar door wie?
» Acupunctuur voor ultieme gezichtsgezondheid
Redactie

30-08-2016 om 15:45

Tags: ,


Reageren op dit artikel