Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (34 stem, gemiddelde: 4,15 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Soepel schaatsend de winter door met Curcumine en Groenlipmossel

De winter staat voor de deur en met een beetje geluk kunnen we over een paar maanden eindelijk weer eens de schaatsen onderbinden en met de kinderen het ijs opgaan. Denk je dat dit niet voor jou is weggelegd omdat je altijd zo’n stijve gewrichten hebt? Geen nood, want misschien kun je binnenkort wel weer soepel bewegen. Een supplement met curcumine kan bij stramheid namelijk wonderen verrichten.

Je hebt vast weleens van kurkuma oftewel geelwortel gehoord. Dit kruid uit de gemberfamilie is verantwoordelijk voor de prikkelende smaak en de gele kleur van kerriegerechten. Het is in India, waar al kurkuma al vierduizend jaar geleden voor het eerst werd beschreven, dan ook een echt huis-, tuin- en keukenmiddel. De curcumine in de kurkuma is een sterke antioxidant die niet alleen goed is voor het hart en de bloedvaten maar ook bijdraagt aan het verkrijgen of behouden van soepele gewrichten. Daarnaast wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de invloed van curcumine op het geheugen.

curcumine-groenlipmossel banner

Curcumine en groenlipmossel

Meteen naar je kruidenrek rennen om flink wat kurkumapoeder uit de supermarkt in je gerechten te verwerken is een optie, maar weet dat je op die manier niet voldoende curcumine binnenkrijgt om hier een positief effect van te ervaren. Makkelijker en effectiever werken voedingssupplementen met curcumine-extract, die de perfecte dosering hebben om aan je dagelijkse inname te voldoen. Soms zijn ze gecombineerd met andere stoffen, zoals bijvoorbeeld groenlipmossel, zwarte besblad en bioperine, voor een betere opname door het lichaam.

Met vitamine C voor sterke botten

De groenlipmossel is een natuurlijke bron van eiwitten, lipiden, omega 3-vetzuren en glycosaminoglycanen (GAG’s), chondroïtine en glucosamine en bevat ‘van alles een beetje’, waardoor het een prima aanvulling op curcumine is. Als zo’n supplement dan ook nog eens is gecompleteerd met Zwarte Besblad en vitamine C, die bijdraagt aan het behoud van sterke botten, zit je helemaal gebeiteld. Haal die schaatsen dus maar uit het vet en verheug je op een echte actieve winter.
Meer weten over voedingssupplementen met curcumine? Kijk op www.vitaminesperpost.nl

Mail & winactie – Probeer Curcumine met Groenlipmossel!

Om je kennis te laten maken met een betrouwbaar voedingssupplement met curcumine en groenlipmossel verloten wij onder onze lezers vijf verpakkingen curcumine met groenlipmossel en Zwarte Bes. t.w.v. € 24,95 per stuk. De capsules bevatten het speciale Curcumine C3®-complex van het gerenommeerde bedrijf Sabinsa.
Meedoen? Ga naar www.lijfengezondheid.nl/mailenwin en vul hier je gegevens in.Curcumine met Groenlipmossel

Deel dit bericht op

Lees ook

» Test met de Whole Body Cryo Sauna
» Dansen voor je naar werk gaat
» Vrij van Veggie Food Fair
» Alka® Crème
» Mooi zijn, mooi blijven
Redactie

11-10-2017 om 16:02

Tags: , ,


Reageren op dit artikel