Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Chocolade zonder chocolade… zo zou ik het omschrijven als iemand aan mij vraagt wat carobe eigenlijk is. Aangezien ik van rauwe cacao, ondanks dat het heel gezond is, vaak last krijg van mijn hoofd, maar wel ontzettend graag chocolade eet, ben ik carobe tegen het lijf gelopen. Oke, de smaak is niet precies gelijk, maar wel heel erg. En voor mij is het een goede vervanger, dus misschien ook wel voor jou! Het recept is geïnspireerd op een recept van Amber Albarda, maar die gebruikte cacao en dat wilde ik dus niet….

Ik laat je niet langer in spanning hier komt een recept voor chocola zonder chocola…

• 2 middelgrote bananen
• 1 grote en volle el rauwe carobepoeder
• 4 el kokosolie
• 3 el rijststroop
• 120 gram amandelpasta
• snufje vanille poeder

1. Blend alles door elkaar.
2. Giet in een met bakpapier beklede vorm en zet het ong 3 uur in de vriezer.
3. Snijd het in stukjes, laat ze heel even op kamertemperatuur komen en eet ze lekker op!

Kijk voor meer lekkere recepten op miss-bean.nl

Deel dit bericht op

Lees ook

» Alcoholvrije feestelijke drankjes
» Raw limoentaartjes met aardbei
» Pompoencurry met witvis
» Rauwe havermoutvlokken met sinaasappelsap
» Sperziebonen pizza
Recepten

17-09-2018 om 11:42

Tags: ,


Reageren op dit artikel