Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stem, gemiddelde: 5,00 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Actieve vakantie in de Belgische Ardennen

Steeds meer gezinnen kiezen ervoor om hun vakantie te gebruiken om samen sportieve activiteiten te ondernemen. Kanoën, survivallen en mountainbiken zijn populaire vakantieactiviteiten. Speciaal voor gezinnen die als sportieve vakantie activiteit liever in de natuur zijn dan rennen voor een bedje bij het zwembad zijn er in de Belgische Ardennen talloze activiteiten te doen. Voor een actieve vakantie in de Belgische Ardennen is Barvaux een zeer geschikt gebied. In deze prachtige omgeving loopt de rivier door het prachtige heuvellandschap dat wordt afgewisseld met karakteristieke dorpjes. Barvaux is al jarenlang een trekpleister voor wandelaars en mountainbikers.

In de Ardennen zijn er verschillende locaties waar u kunt verblijven. Deze camping in de Ardennen biedt verschillende accommodaties. Er zijn zowel kampeerplekken als stacaravans en daarnaast zijn er ook bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Er staan meerdere safaritenten, blokhutten en pipowagens waar een heerlijke (warme) nacht gegarandeerd wordt. Waar de gasten ’s nachts ook verblijven, overdag hebben alle gasten één ding gemeen: iedereen is liefhebber van de buitensport. Vanuit de camping worden er verschillende activiteiten geregeld.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs worden er verschillende groepsactiviteiten aangeboden. Mountainbiken, paintballen, kanoën, boogschieten, survivallen, bergklimmen, lasergamen, abseilen zijn een kleine greep uit de mogelijke activiteiten. Na een actieve dag kan iedere campinggast zich terugtrekken in zijn of haar verblijf, eten in het restaurant of meedoen aan een avondprogramma. Er wordt elke week een barbecue georganiseerd en daarnaast kunt u ’s avonds gebruik maken van de openbare plekken zoals de vuurplaats.

Ook met grote groepen kunt u hier terecht. Buiten het hoogseizoen zijn hier altijd groepen scholieren te vinden die op werkweek zijn. Tevens zijn er een hoop organisaties die kiezen voor een sportief bedrijfsuitje. Door de luxe slaapverblijven is er voor iedereen de mogelijkheid om tot rust te komen na een actieve dag doorgebracht te hebben met collega’s.

Meer informatie?

Check www.campingardennen.nl

Deel dit bericht op

Lees ook

» Carlos Lens online trainen
» De e-bike, fietsaccu revisie
» Altijd maar weer dat buikje…
» Cross Fun zaal bij Work Out Velsen
» Win een maand lang Personal Training bij PT Raak
Redactie

09-04-2018 om 10:41

Tags: , ,


Reageren op dit artikel