Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stem, gemiddelde: 4,75 van de maximaal 5 sterren)
Loading...

Wat is een Access Bars behandeling?

Access Bars zijn energiebanen door en om het hoofd. Door de punten licht aan te raken worden de hersengolven beïnvloed. De hersenactiviteit die door de aanraking van de 32 punten wordt veroorzaakt is vergelijkbaar met de hersenactiviteit tijdens meditatie, alleen nu hoeft men er zelf niets voor te doen. Tijdens de behandeling wordt op energetisch niveau losgelaten wat niet meer nodig is, een proces dat onbewust plaatsvindt.

Effecten tijdens en na de behandeling

De effecten van een Access Bars behandeling zijn zeer divers en zijn voor ieder persoon verschillend. Effecten kunnen zijn:
• vermindering van vermoeidheid en spanningen;
• een helder hoofd;
• vermindering of verdwijnen van hoofdpijn;
• meer veerkracht;
• een betere weerstand;
• optimistischer en lichter in het leven staan;
• meer rust, ruimte en energie;
• creatiever en (andere) keuzes durven maken;
• een betere concentratie.

De effecten zijn merkbaar tot vier weken na de behandeling, daarna vindt gewenning plaats. In het allerslechtste geval heeft men alleen het effect dat vergelijkbaar is met het gevoel na een ontspanningsmassage. En soms is het niet de persoon zelf, maar de omgeving die verandering opmerkt.

Therapie

Be Based biedt naast de Access Bars behandelingen ook individuele therapie. Ervaring in de psychologische hulpverlening in onder andere de specialistische verslavingszorg leert dat therapie draait om bewustwording. Het ontwikkelen van zelfkennis, stilstaan bij wat er daadwerkelijk gebeurt of wat wordt gekleurd door eerdere ervaringen of oordelen. Zelf de regie en verantwoordelijkheid kunnen nemen. Oude disfunctionele patronen die niet meer nodig zijn identificeren, loslaten en deze vervangen voor helpende steunende overtuigingen. Schijncontrole maakt plaats voor vrijheid. Een Access Bars behandeling biedt daarom een fantastische aanvulling, welke niet in het reguliere circuit wordt aangeboden.

Logo Be BasedBrenda Be BasedHet helpt om net even wat makkelijker afstand te nemen van het denken. Een beetje hulp met loslaten kan iedereen wel eens gebruiken.

(Foto’s: Ilja Huner)
Deel dit bericht op

Lees ook

» Als je gedachten vaak afdwalen…
» Wil je veel weten van weinig, of weinig van veel?
» Depressie, overspannenheid en burn-out
» Vrouwen in de overgang solliciteren achteruit
» Ben jij vrij?
Redactie

15-03-2018 om 14:13

Tags:


Reageren op dit artikel